joi, 19 februarie 2009

Snowboard@metrou

Placile de snowboard au ajuns sa fie spanzurate si pe stalpii de la metrou. Aseara, mergand grabita spre Unirii 1 in drum spre scoala, am avut senzatia ca nu vad bine. Si nu era oboseala de vina, ci outdoor-ul din imaginea de alaturi (scuze pentru calitatea mizerabila a imaginii, e facuta cu telefonul. nu e mai de aproape pentru ca nu vreau sa fac reclama mai mult decat am facut deja prin alte posturi).
Intr-un fel, m-am bucurat ca placa respectiva era acolo pentru ca arata ca zapada, snowboard-ul nu mai sunt doar notiuni exclusiviste, de la ei d-acolo. Pe de alta parte insa, imaginea comerciala si voit nonconformista a placii respective infipte in stalp cu o cutie de suc pe post de pin recunosc ca m-a cam enervat. Si asta pentru ca as vrea sa vad placile curgand lin pe partie sau muscand din stratul de zapada proaspata doar de placerea de a fac sportul asta, de a gusta aerul geros si fulgii de zapada, de a respira liniste fie macar si pret de cateva secunde (pana te ajunge restul poporului pe partie).
Azi de dimineata am vazut si niste schiuri infipte la Unirii 2. Dragilor, nu va lasati pana nu faceti si partie de la Unirii 1 la Unirii 2. Poate asa se va diminua aglomeratia, marind viteza de deplasare a populatiei :)

Niciun comentariu: